Div 6 Norra Omg 11

Vilka: Vankiva IF – Jägersborgs IF 2-2 (1-0)
När: 22 jun 2022
Var: Ivar Perssons Arena
Mål: 1-0 Alexander Lind, 1-1 Ludvig Tornerefelt, 2-1 Hannes Wallin, 2-2 Mahdi Nabizada.
Publik: Över 70 i alla fall
Bild och text: Peter Reimer

Kvitterade i 94:e

Det blev en tight och händelserik match på Ivar Perssons Arena denna sommarkväll.
Jägersborg hade inte fått till nåt bra spel och Vankiva hade väl inte så bra spel de heller men de skapade inte så mycket.
Vankivas Alexander Lind kommer fri med Anton Malm i Jägers-målet på en kontring och han gör 1-0 till hemmalaget. Lite blixt från klar himmel.
Hemmalaget hinner med ett par farliga chanser till däribland ännu en kontring, men resultatlös.
Dåligt spel från bägge lagen Vankiva något bättre, Jägersborg får inte igång sitt spel men skapar ändå några chanser. Faktiskt inte ett gult kort ännu i matchen.

Andra.
Andra hade knappt börjat och Jägersborg hade fått bra fart under dojjorna och skapar bra med chanser vilket inte helt oväntat resulterar i kvitteringen. Ludvig Tornerefelt håller sig framme och lägger bollen bakom Adam Forss Odhner i Vankiva-målet.

Första 15 i andra är det Jägersborg som är det bättre laget.
Vankiva rycker upp sig en aning och skapar en del chanser.
Det blir rabalder när Vankiva får frispark inne i Jägersborgs målområde, osäker på vad som orsakade frisparken men de gula korten är tillbaka i vanlig ordning.
Muren i målet och domare blåser i pipan. Vankivas Hannes Wallin sätter ett stenhårt skott i nättaket och hemmalaget har än en gång tagit ledningen, 2-1.

Nu blir det ganska hätskt och tjafsigt. Några ”ostmackor” till utdelade och Jägersborg jagar en kvittering.
Domare plussar på tre + minuter på de nitti och Jägersborg får en frispark en bit ut till vänster.
Viktor Nordqvist lägger bollen tillrätta och skjuter och den nickas till Mahdi som nickar bollen över Adam Forss Odhner ivankiva-målet och kvitteringen är ett faktum, i minut 94.

Ikväll förlorar Vankiva två poäng och Jägersborg vinner en pinne.
Summa summarum, Vankiva var det bättre laget och Jägersborg lite mer slarviga.