Max x 2

Max Nilsson och Max Sandberg inför fotbollsmatchen mellan IFK Hässleholm och Hässleholms IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Hemmamatch tog sig ner för att ”punktmarkera” Max Sandberg och Max Nilsson under derbyt mot Hässleholms IF. De två har sitt ursprung i IFK Osby men har den senaste säsongen gjort succé i IFK Hässleholm.
Max Sandberg kommer senast från Nosaby IF där han spelade i tre säsonger och gjorde 13 mål. Max Nilsson gick tidigt till IFK, redan som 14 åring. Han har gjort raketkarriär i A-laget säsongen 2021 med 14 matcher och ett mål.

Max Nilsson under fotbollsmatchen mellan IFK Hässleholm och Hässleholms IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu
Max Sandberg i kamp om bollen under fotbollsmatchen mellan IFK Hässleholm och Hässleholms IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Hur gick matchen? Det blev tillslut en 3-0 seger för HIF och Sandberg blev utbytt i halvlek och Nilsson kämpade vidare till minut 78.

Sist men absolut inte minst ska jag nämna Isak Orajärvi, också en Osby-kille som har spelat i IFK i många år men som tyvärr dras med en skada och kunde inte spela derbyt.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.