Jägersborgs IF´s Ludvig Tornerefelt och Wisseltofta IF´s Robin Andreasson under fotbollsmatchen mellan Jägersborgs IF och Wisseltofta IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Vilka: Jägersborgs IF – Wisseltofta IF 1-1 (1-1)
Mål: 1-0 Adam Idström, 1-1 Maximus Persson (Str.)
Publik: En bit över 100
Foto och text: Peter Reimer

Det blev ett jämn och tight derby på Jägers IP denna fredagskväll mellan obesegrade Jägersborgs IF och grannen Wisseltofta IF.
I första halvlek hade bägge lagen bra med chanser och matchen böljade fram och tillbaka. På en frispark i minut 27 kunde med sin snart patenterade nick Adam Idström göra 1-0 till hemmalaget.
Wisseltofta gjorde det mesta för att kvittera och efter 33 minuter spelade ordnade Robin Andreasson en straff till gästerna. Maximus Persson klev fram och kunde sätta in 1-1 målet bakom Anton Malm i Jägersborgs-målet.
Andra halvleken blev en kamp från bägge lagen att göra ledningsmålet. Jägersborg fick ett mål bortdömt för offside och gästerna hade en riktigt bra chans genom Robin Andreasson men resultatlöst.
Derbyt slutar 1-1 och det blir spännande och följa returmötet i höst.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.