Jägersborgs IF´s Ludvig Tornerefelt har gjort 3-(3) under fotbollsmatchen mellan Lönsboda GoIF och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra Omg 4

Vilka: Lönsboda GoIF – Jägersborgs IF 3-3 (2-0)
När: 3 maj 2022
Var: Snapphanevallen
Mål:1-0 Dennis Bergdahl, 2-0 Axel Svensson, 3-0 André Pettersson, 3-1 Ted Rosqvist, 3-2 Vidar Andersson, 3-3 Ludvig Tornerefelt.
Publik: Uppåt 60-70 kanske
Foto och text: Peter Reimer

Vilken match det blev denna vårkväll på Snaphanevallen i Lönsboda när dito tog emot Jägersborgs IF i div 6 norra.
Första halvlek var Lönsbodas nästan helt och hållet. Det fick till spelet bättre, skapade farligaste chanserna och de fick betalt för det. En löpning på högerkanten av Hampus Flink och en fin pass in på mål där Dennis Bergdahl kunde hålla sig framme och lägga in 1-0 till hemmalaget.
2-0 kommer efter att Axel Svensson kommit fri framför Anton Malm i Jägersborgs-målet och kunde med lätthet lägga in ”tvåan” till de gröne.
Andra halvlek hade knappt börjat när André Pettersson fick spatsera fritt i målgården och nicka in 3-0 påsen hörna. Många trodde nog att detta var spiken. Men Jägersborg samlade sig och lite och lite fick de gång på spelet.
Väldigt intressant hur en match kan vända från att Lönsboda hade matchen i ett järngrepp till att tappa den mer och mer.
Reduceringen kom inte helt oväntat där Ted Rosqvist lade in bollen i en rörig situation, 3-1.
Jägersborg fick bra bränsle efter det.
Några minuter senare i en lika rörig situation sköt Vidar Andersson in 2:an för gästerna.
Nu började det hetta till rejält.
Det blev hetsigt, lite tjafs om domslut och domare Adhurim Binaku fick bläddra bra i kortleken.
Tillslut kom det röda upp och det var Jägersborgs Viktor Nordqvist som fick syna det. Duschen nästa.
Efter detta debaclet och från ingenstans lägger Ludvig Tornerefelt på ett skott som inte Emil Nilsson i Lönsboda-målet har en ”Janne” på och kvitteringen är ett faktum, i minut 90.
Ikväll vann Jägersborg en pinne och Lönsboda förlorade två.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.