Trepca FC – Jägersborgs IF

Trepca FC spelare firar efter att Sipan Mourad gjort 3-0 målet under fotbollsmatchen mellan Trepca FC och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra Omg 19

Vilka: Trepca FC – Jägersborgs IF 6-2 (4-0)
När: 24 sep 2022
Var: Göingevallen
Mål: 1-0 Bekim Rosenberg, 2-0 Fetri Rexhepi, 3-0 Sipan Mourad, 4-0 Sakir Agusi, 4-1 Ted Rosqvist, 4-2 Joel Reimer, 5-2 Illir Shala (Str), 6-2 Sakir Agusi.
Publik: Kanske 40-50 + plus ett gäng Vinslöv-spelare
Bild och text: Peter Reimer

Jägersborg skulle kunna sätta käppar i hjulet för Trepca FC i dagens match i deras resa mot division fem om de plockade hem de tre pinnarna. Det är riktigt tight mellan Vinslöv, Wisselstofta och nämnda Trepca. Jägersborg kommer att hamna på en fin fjärdeplats hur än dagens resultat blir.

Inför dagens match fattas det en handfull nyckelspelare i JIF där i bland Ludvig Tornerefelt, Victor Nordqvist, Dennis Martell och Vidar Andersson.
Förta halvlek är ganska jämn men det är hemmalaget Trepca som för spelet.
Redan efter 14 minuters spel kunde hemmalaget ta leding genom Bekim Rosenberg som lyfte bollen över gästernas målvakt Christoffer Lundin.
Jägersborg kämpade på och kunde skapa en del farliga chanser men hade samtidigt svårt att ta sig i genom sista tredjedelen på hemmalaget.

23 minuter på uret att Trepca utökar sin ledning till 2-0 genom Fetri Rexhepi, lite osäker på målgöraren.
Bara minuterna senare dundrar Sipan Mourad in 3-0 till hemmalaget. JIF kände att uppförsbacken blev något brantare.
Alldeles innan domare Rebaz Omed Nadar blåste till halvleksvila kunde Sakir Agusi skjuta 4-0 ledning för hemmalaget snyggt upp i nättaket.
Andra halvlek är igång och det är ett taggat JIF som äntrat den gröna mattan på Göingevallen.
Det ser ut som de ändrat lite i formationerna och de får igång ett spel som får Trepca att tappa lite av de fina spel de hade i första.
Ted Rosqvist får dubbla chanser genom frisparkar i minut 55 nära Trepca-målet och andra blir en riktig kanon som är otagbar för Jasmin Cejvanovic i Trepca-målet. Reducering och 4-1 på tavlan, om det funnits nån.

Nu fick Jägers bra med energi och det var de som förde spelet och skapade det mesta.
Ca 65 minuter på uret och Joel Reimer får en fin passning från höger till vänster genom Trepcas straffområde och kan enkelt lägga in reducering nummer två, 4-2 och nu var det match på allvar.
JIF kämpade på för ännu en reducering men samtidigt fick Trepca igång sitt spel mer och mer.
Det blev lite tjafs och nåt gult kort när hemmalaget fick en straff. Illir Shala vid straffpunkten och gör 5-2 till hemmalaget. Jägersborg kom ur gängorna i sitt spel efter tragget med domaren och Trepca kunde kontra ett par gånger om.

Till slut kom Sakir Agusi fri på högerkanten efter några försök och kunde göra 6-2, vilket blev slutresultat.
Nu hänger det på sista matchen för Trepca på 46 poäng och Vinslöv på 47 poäng.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA OCH SE BILDTEXT.