Treby IF – Jägersborgs IF

Jägersborgs IF´s Adam Idström gör 0-1 på straff under fotbollsmatchen mellan Treby IF och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra Omg 9

Vilka: Treby IF – Jägersborgs IF 0-4 (0-1)
När: 7 jun 2022
Var: Lindvallen, Killeberg
Mål: 0-1 Adam Idström (str), 0-2 Ludvig Tornerefelt, 0-3 Självmål Treby, 0-4 Joel Reimer.
Publik: Ett 60-tal
Bild och text: Peter Reimer

Dagens match på Lindvallen mellan ett Treby som jagar sin andra seger och ett Jägersborg som vill klamra sig fast i den övre delen av tabellen.
Första halvleken är det JIF som skapar det mesta och spelar boll. Treby får jaga och får inte i ordning på grejorna. Hade JIF gjort mål Papper sina chanser hade det stått både 0-4 och 0-5. Men det var mållöst till halvtimmen spelad när JIF får straff och Adam Idström lägger med precision in 0-1 till gästerna.
Sista 10 av halvleken rycker Treby upp sig och skapar en och annan chans men resultatlös.
I början av andra är det faktiskt Treby som är det lag som får ordning på sitt spel. Men i alla de lägen de skapar räcker det inte hela vägen fram till sista tredjedelen.
Vi hade med några minuter passerat timmen spelad när det lossnade för JIF och Ludvig Tornenerefelt kan utöka till gästerna, 0-2.
Bara minuter senare på en retur från en JIF frispark blir det en försvarsmiss och Treby gör självmål, 0-3.
Med bara minuter kvar kommer Joel Reimer fri långt nere till höger och drar iväg ett skott som går rakt upp i nättaket, redå, 0-4 till gästerna.
Tre viktiga poäng för JIF och för Treby gäller det att jobba sig upp från botten av 6:an.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA OCH SE BILDTEXT.