Adam Ringdahl med en målchans under ishockeymatchen mellan Osby IK och Trelleborg Vikings. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Vilka: Osby IK – Trelleborg Vikings 5-6 (0-1, 2-3, 3-2)
När: 13 sep
Var: Osby Ishall
Mål: Loddan, Axel x2, Kasper och Elia
Publik: 50

1. 0-1 efter första perioden i träningsmatchen mellan Osby och Trelleborg. Trelleborg är det piggare laget, får spelet att fungera bättre än Osby. Trelleborg spelade 5-3 utan resultat men i 5-4 fyra kom så ledningsmålet. Hängde lite i luften.

2. 3-4 efter andra perioden. En händelserik period med endel utvisningar. Osbys mål gjordes av Loddan, Axel och Elia.

3. 5-6 slutar träningsmatchen mot Trelleborg Vikings. Sista perioden körde Trelleborg på för fullt ställ och kunde inom några minuter gå upp till både 3-5 och 3-6. Målen var en karbonkopia av varandra, två mot en när Osby tappat en back efter ett anfall. Osby rycker upp sig och kan genom Kasper göra 4-6. Osby får bra tryck och det ger resultat. Axel kommer fri och kan med en visare lägga pucken mellan benen på Trelleborgs målvakt. Osby tar ut målvakten med ett par minuter kvar, allt för att gå för ett kvitteringsmål. Men de får en utvisning emot sig och det blev Trellerborg som kunde hålla puck och vinna matchen.