Albin Jönsson med en räddning under ishockeymatchen mellan Osby IK och Olofströms IK. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Vilka: Osby IK – Olofströms IK 4-2 (2-1, 2-0, 0-1)
När: 9 sep
Var: Osby Ishall
Mål: Matthew Hobbs och Hampus Rasmusson, Robin Mendelson och Anton Erlandsson.
Publik: 50

1. Osby leder med 2-1 mot Olofström efter första perioden. Osby är det bättre laget, får spelet att fungera bättre är Olofström. Efter en ful Olofströms-tackling blev det ganska tjafsigt men det lugnade ner sig efter en stund. Osbys mål gjordes av Matthew Hobbs och Hampus Rasmusson.

2. 4-1 efter andra perioden. Olofström fick ny energi efter pausen men dock utan utdelning. Stökig period med endel utvisningar. Mendelson lurade upp målvakten på läktaren och kunde göra 3-1 och Erlandsson gjorde 4-1 i spel fyra mot tre.

3. Sista perioden blir en lite sömnig historia där lagen tog det ganska lugnt. Olofström reducerade till 4-2 var nog det mest spännande som hände. Värt att notera, Albin Jönsson storspelade i målet. Matchen slutar med en relativt stabil 4-2 seger. Fler bilder från matchen dyker upp under morgondagen.