IFK Osby – Glumslövs FF

IFK Osby´s Elin Danielsson har gjort (4)-3 under fotbollsmatchen mellan IFK Osby och Glumslövs FF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Division 2 Dam Sydvästra Götaland Omg 10

Vilka: IFK Osby – Glumslövs FF 4-4 (3-2)
Mål: 1-0 (16´) Josefin Svensson, 1-1 (18´) Marielle Karlsson, 2-1 (22´) Ida Nilsson, 3-1 (30´) Emma Paulsson, 3-2 (43´) Sara Hansson, 3-3 (46´) Marielle Karlsson, 4-3 (54´) Elin Danielsson, (86´) Marielle Karlsson.
När: 12 jun 2022
Var: Osby IP
Publik: Bortåt 60 trots vädret
Bild och text: Peter Reimer

En ganska jämn match på ett bitvis regnigt Osby IP.
IFK gick upp till en 3-1 ledning efter halvtimmen spelade och när det var endast minuter kvar av halvleken reducerar Glumslöv genom Sara Hansson, 3-2.
Andra hade knappt börjat när Glumslövs Marielle Karlsson gör sitt andra mål för dagen och 3-3 på tavlan.
Matchen stod lite och vägde nu.
Efter 54 minuter spelade håller sig Elin Danielsson framme och skjuter in 4-3 från vänsterkanten.
Glumslöv jagade kvittering och hade en del farliga chanser innan Marielle Karlsson kommer fri med Elsa Lindhe i Osby-målet och kunde lägga in kvitteringen när endast minuter kvar, hatrick noterat.
Känns som Osby förlorade två pinnar och Gumslöv vann en pinne efter dagens match.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA OCH SE BILDTEXT.