Axel vänder hemåt

Axel Lindgren har gjort (1)-1 under ishockeymatchen mellan Osby IK och Nässjö HC i Div 2 Södra B forts.. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Det har varit lugnt en stund på värvningsfronten men vi avslutar veckan och flaggar för en hemvändare. Efter ett år i Halmstad får publiken åter njuta av Axel Lindgrens färdigheter. Han vänder åter till moderklubben där han gjorde ett fint avtryck innan det bar av till västkusten.

Text:Andreas Bergman
Bild: Peter Reimer

Axel Lindgren under introt inför ishockeymatchen mellan Osby IK och Jonstorps IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

– Efter att ha varit iväg på äventyr i Halmstad Hammers förra säsongen känns det roligt att komma tillbaka till den röda tröjan igen. Känns extra roligt att spelare från Osby är med under säsongen vilket gör att sammanhållningen i truppen kommer bli extra stark, och som kommer ta oss långt. Att få vara med och tampas om Alltrean och va med i toppen hade varit extra roligt. Jag ser fram emot en säsong med Osby IK loggan på bröstet och ett smockat hangaren, berättar Axel.

Axel Lindgren har gjort (1)-1 under ishockeymatchen mellan Osby IK och Nässjö HC i Div 2 Södra B forts.. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Sportgruppen:
– Vi har i lagbygget haft ambition så långt det är möjligt att bygga laget kring lokala spelare, därför är det otroligt roligt att välkomna ännu en Osby-kille i form av Axel Lindgren tillbaka till Hangaren. Axel spelade förra säsongen i Halmstads J20 lag men spelade säsongen 21/22 29 matcher i vårt A-lag (då i division 2). Som spelare kommer Axel att bidra med ett mycket vasst skott och en skridskoåkning som kommer att utmana försvaren i vår serie. Välkommen tillbaka Axel!