Årets Hemmamatchspelare säsongen 22/23

Bild: Denny Dubblestyne

Vid sista A-lagsträningen i våras kläckte vi idéen till att instifta ett pris i Hemmamatchs namn till någon spelare som gjort en bra säsong, enligt oss.
Båda tittade på varandra och vi hade samma person i tankarna som skulle få priset.
Allt var klar. Vi skulle dela ut priset vid hemmapremiären 2023, Bergman hade planerat sin 10 dagars fotbollsresa in i minsta detalj och skulle komma hem precis lagom till premiären.
Dock dök det upp ett litet problem.
Matchen flyttades från söndagen till lördagen, när Bergman är på hemresa och sitter på ett tåg någonstans i Tyskland. Sagt och gjort vi fick skjuta fram det.
En annan dag som var på tapeten är derbyt nu på fredag, men då är Reimer på resa och kan inte närvara och Åstorpsmatchen den 19:e känns för avlägset, fyra omgångar in i serien.
Så vi bestämde helt sonika att vi delar ut priset efter en träning i veckan och oavsett dag har det lika stor betydelse för oss.

Redan under sin första säsong i klubben vann han många supportrars hjärtan med sin ibland lite speciella spelstil. Genom en hög lägstanivå såg han till att vinna många poäng åt laget samtidigt som han med sitt sätt att vara bidrog till en god teamkänsla. Med kontinuitet och spelglädje går han en ljus framtid till mötes i det riktiga OIK.
Årets hemmamatchspelare säsongen 22-23 går till Jonathan Classon.

Hemmamatch är två ideella krafter som brinner för sport och rörelse på såväl elit som gräsrotsnivå. Vår ambition är att i ord och bild skildra sport och idrottsevenemang främst från det vi brinner för mest, nämligen närområdet. Ni ser och möter oss på de lokala idrottsanläggningarna och naturligtvis på vår hemsida, hemmamatch.nuFoto: Peter Reimer