Jägersborgs IF – Näsums IF

En besviken Ludvig Tornerefelt efter fotbollsmatchen mellan Jägersborgs IF och Näsums IF som slutade med en 1-3 förlust. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra A Omg 15

Vilka: Jägersborgs IF – Näsums IF 1-3 (0-2)
Mål: 0-1 Elias Gran, 0-2 Melvin Gran, 0-3 Hugo Olsson, 1-3 Ludvig Tornerefelt.
När: 27 okt 2021
Var: Osby IP
Publik: 30-tal

Kampen om andraplatsen utspelade sig på Osby IP när Jägersborgs IF tog emot Näsums IF denna onsdagkväll. Men kvällen kunde börjat bättre för ”hemmalaget”. Efter 20 minuter på uret hade Näsum både gjort ett och två noll och grädden på moset fick Hampus Dahl syna det röda efter en tuff frilägesbrytning.
Jägers kämpade vidare och kunde hålla undan till paus.
Andra halvlek var det hemmalaget som fick ordning på spelet och hade ett par farliga chanser. Men Näsum var bra på att kontra från kanterna och kunde efter ca 80 minuters spel göra 0-3.
Men Jägersborg gav inte upp utan kämpade vidare och till slut fick det utdelning när Ludvig Tornerefelt kunde reducera till 1-3 vilket blir slutresultatet. Med denna segern säkrade Näsum andra platsen och Jägersborg blir trea i div 6 norra.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.