Vittsjö GIK – Jägersborgs IF

Jägersborgs IFs Vidar Andersson har gjort 1-(7) under fotbollsmatchen mellan Vittsjö GIK och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra Omg 2

Vilka: Vittsjö GIK – Jägersborgs IF 1-9 (1-4)
Mål: 0-1 Adam Idström, 0-2 Linus Engkvist (självmål), 0-3 Joel Reimer, 0-4 Adam Idström, 1-4 Ahmad Younis Mohammad Ali, 1-5 Ludvig Tornerefelt, 1-6 Alen Pajalic, 1-7 Vidar Andersson, 1-8 Ludvig Tornerefelt, 1-9 Vidar Andersson.
När: 25 apr 2022
Var: Vittsjö IP
Publik: ca 60

Dagens batalj mellan Vittsjö GIK och Jägersborgs IF blev inte någon spännande historia. Från första minut var det Jägersborgs match. Efter första halvlek hade Adam Idström gjort två baljor, Joel en och Vittsjö lyckats reducera på en långboll som Lundin i Jägersborgs målet missbedömde. Därtill gjorde även hemmalaget ett självmål.
Målkalaset fortsatte i andra där Ludvig och Vidar gjorde två mål var och Alen nickade in 1-6 på en retur. Det farligaste Vittsjö lyckades med i andra halvlek var en ribbträff och uppförsbacken blev inte lättare när de fick en spelare utvisad i 73e minuten. Det slutade med en förkrossande 1-9 seger.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.