Jägersborgs IF – Vankiva IF

Jägersborgs IF´s Adam Idström nickar in 2-0 under fotbollsmatchen mellan Jägersborgs IF och Vankiva IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra Omg 1

Vilka: Jägersborgs IF – Vankiva IF 2-1 (0-0)
Mål: 1-0 Hampus Dahl (str), 2-0 Adam Idström, 2-1 Simon Flintvall (str).
När: 18 apr 2022
Var: Nillavallen, Verum
Publik: Närmare 100

Det blev en spännande seriepremiär för Jägersborgs IF när de på ett ojämt Nillavallen tog emot Vankiva IF. Första halvlek var det Vankiva som har det bästa spelet och kunde passa sig runt ett nästa lite lamt Jägersborg men utan framgång. I sista minutrarna av halvleken blir Jägersborgs Sami Mwanje utvisad efter en vad domare Jonas Wicander tyckte var en kapning och det var nog en rätt bedömning.
Paus
De flesta trodde nog att Vankiva skulle forcera Jägersborgs numera 10 mannalag och vinna. Men de fick inget att fungera. Jägerborg vaskade fram en straff och Hampus Dahl kunde lite orättvist göra 1-0. På en frispark från vänster nickar Adam Idström i 2-0 till hemmalaget, vad händer med Vankiva. Vankiva lyckas få en straff och kan genom Simon Flintvall reducera till 2-1. Nu var det bara framåt som gällde för Vankiva. Men de lyckas inte att få en bollen bakom Jägersborgs Anton Malm. Jägersborg vinner premiären.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.