Våra utflugna spelare har börjat leverera


Det har varit en munter helg sett med Osbyögon. IFK vann derbyt mot Wisseltofta igår inför storpublik men även utanför det lokala området har det hänt saker. Våra utflugna spelare har börjar leverera och visa upp sig på den stora fotbollsscenen.

Max Nilsson, som i år tagit en starttröja i klassiska Landskrona Bois fick göra sitt första mål i superettan under lördagen. Unge Nilsson, som spelar högerback, hade gett sig av på en offensiv utflykt och kunde styra Robin Dzabics långskott i nät. Målet innebar det viktiga ledningsmålet i derbyt på hemmaplan mot Trelleborg men det skulle inte vara nog med detta.

När sedan söndagen kom ramlade nästa framgång in. Olle Kjellman Olblad, hemmahörande i Oddevold, byttes in tidigt i matchen mot Örebro och svarade på bästa sätt. Efter ett mönsteranfall, i samband med en hörna, kunde Olle kruta in ledningsmålet från nära håll. En godbit för ögat. Uddevallaklubben fick 2–2 på Behrn Arena sedan hemmalaget kvitterat sent i matchen. Man ligger i nuläget på en tiondeplats i tabellen som leds av tidigare nämnda Landskrona.

Text: Andraes Bergman
Bild (arkiv): Peter Reimer