Tjuven förlänger

Osby IKs Daniel Petersson under ishockeymatchen mellan Osby IK och Trelleborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Årets hemmamatchspelare stannar i Osby IK. Daniel ”Tjyven” Petersson har kritat på ett nytt kontrakt och kommer fortsatt att leda laget i tröja #8. Brutala 52 poäng under säsongen som gått vittnar om klass och det är en superb förlängning som sportgruppen fått att gå i hamn.
– Glädjen för hockey finns kvar. Men den största anledningen till fortsättningen är att säsongen för laget var riktigt dålig. Vi var sämre än både Glimma och Diö och det kan man inte acceptera i Osby IK. Revanschlustan är stor. Vi har en lokal förankring som är viktig tillsammans med en stor publik vilka är två stora anledningar till att jag kör ett år till.

Text: Andreas Bergman
Bild: Peter Reimer

Säsongen var tuff på många punkter?
– Ja, det var väldigt struligt och inte lätt att bedriva en verksamhet när man är 7–10 personer på träningarna. Det fanns ingen kontinuitet och det måste bli bättre. Folk måste hitta tillbaka till intresset och komma till träningarna, det är början och sedan bygga därifrån.

Osby IKs Daniel Petersson inför ishockeymatchen mellan Osby IK och IF Lejonet. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Kan Daniel Petersson hålla en lika hög nivå även under kommande säsong?
– Som alltid ska jag göra mitt bästa så får man se hur långt det räcker.

Osby IKs Daniel Petersson har gjort (2)-2 under ishockeymatchen mellan Osby IK och Diö GoIF HK. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Återupplev förra säsongen HÄR