Tamas Szekeres förlänger


Det har varit mycket hemvävt under inledningen på silly season hos Osby IK. Nu är det klart med den första ”importspelaren” och det är ett välbekant ansikte som kommer tillbaka.

Text: Andreas Bergman
Bild: Peter Reimer

Ungraren Tamas Szekeres vänder åter till Skåne för ytterligare en säsong i den röda dräkten, en tröja han trivdes förträffligt i under föregående säsong då han producerade en hel drös av poäng.


– I found my role in the team and found myself as a hockey player in Osby. I had lots of fun through the season and felt a little empty for not promoting, so I want to prove I can give even more to the team and score more goals than last year and want to promote to division 2, berättar Tamas.


Sportgruppens tankar:
– Tamas kom till oss och blev spelklar precis till premiären förra säsongen. Trots sin unga ålder hade han med sig erfarenhet från spel både i USA och även i de ungerska juniorlandslagen. Han klarade av steget från junior till senior i ett nytt land på ett mycket bra sätt. Bland annat visar hans poängsnitt på över en poäng per match detta. Det är en kille som har höga ambitioner med sin sport och det gör oss därför extra glada att han väljer att fortsätta sin utveckling hos oss nästa säsong. Det säger en del om hur bra han trivdes här och hur vi trivdes med honom


Se mer vad som har hänt i laget HÄR