Stabil vinst för JIF på Vittsjö IP

Jägersborgs IFs Johan Holmén har gjort 0-3 under fotbollsmatchen mellan Vittsjö GIK och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Skulle Jägersborg revanschera sig efter 4-1 förlusten mot Tyringe i hemmapremiären för drygt en vecka sedan? För motståndet stod kommunkollegan Vittsjö som till dagens match hade även de en förlust från sin premiär.

Text och bild: Peter Reimer

Vi ska inte göra några längre utläggningar kring denna matchen utan konstatera att Jägersborg vann relativt enkelt. Gästerna hade bollinnehavet mesta dels i matchen och Christoffer Lundin i JIF-målet hade inte mycket att göra. Noterbart är att Vittsjös dito Max Ljungren räddare hemmalaget från att målen skulle trilla in för Jägersborg. Han gjorde ett otaliga viktiga räddningar under matchen och han var given bästa spelare i hemmalaget.

Vittsjö GIKs Max Ljungren med en räddning under fotbollsmatchen mellan Vittsjö GIK och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Som sagt JIF tog taktpinnen och förde matchen från första minut till de 90. Hemmalaget var lite bättre i andra halvleken och skapade ett par kontringsförsök. Första hörna till hemmalaget kom efter nästan 80 minuters spel. Hur många Jägers hade tappade jag räkningen på.

Jägersborgs IFs Johan Holmén gör 0-3 under fotbollsmatchen mellan Vittsjö GIK och Jägersborgs IF.
Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Den stora målgöraren för aftonen hette Johan Holmén. Han kunde titulera sig med hattrick efter tre gjorda mål, ett mål i första och de andra två i avslutningsakten. 0-1 kom efter fint förarbete signerat Adam Idström på vänsterkanten. 0-2 kom på en hörna som slogs av rutinerade Bulut Bahceci och på returen höll sig Holmén framme och hattricket var fullbordat.