Osby IK – Lund Giants (J20)

Axel Lindgren har gjort 2-0 under ishockeymatchen mellan Osby IK och Lund Giants i J20 Div 1E. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

J20 Div 1E omg 12

Vilka: Osby IK – Lund Giants 5-2 (1-0, 2-0, 2-2)
När: 16 nov 2021
Var: Osby Ishall
Mål: 1-0 och 2-0 Axel Lindgren, 3-0 Emil Petersson, 4-0 Youval Turner, 4-1 Adam Asserborn, 4-2 Gustav Thomasson, 5-2 Emil Petersson.
Publik: 77
Bild och text: Peter Reimer

Det blev tillslut 5-2 seger till Osby IK i kvällens drabbning mot Lund Giants vilket var rättvist. OIK var det bättre laget och segern var väl aldrig hotad. Osby hade efter två perioder en 3-0 ledning efter två baljor av Axel Lindgren och en av Emil Petersson. Tredje perioden hände det endel. 4-0 målet gjorde Youval Turner och minuten senare kunde Lund genom Adam Assessorn reducera 1-4. Osby fick tre utvisningar i matchen, alla på en gång och ingen förstod riktigt vad som hände. Domare Karlsson drog slutsatsen att Osby-spelarena hade “traggat” på domaren. Jaja, spel tre mot fem. Då kunde Lund reducera än en gång, 2-4 på tavlan genom Gustav Thomasson. Nu blev det lite spännande, första gången i matchen. Men minuten kvar kunde Emil Petersson göra sittt andra mål för kvällen och sätta punkt för denna tillställningen.