Osby IK – Diö GoIF HK

Osby IKs Tamas Szekeres har gjort 4-1 under ishockeymatchen mellan Osby IK och Diö GoIF HK. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Hockeytrean Södra E Omg 4
Vilka: Osby IK – Diö GoIF HK 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)
Mål: 1-0 (05:12) Filip Jannerstig, 2-0 (28:46) Tamas Szekeres, 3-0 (52:51) Jegor Romanov, 3-1 (56:43) Hampus Karlsson, 4-1 (58:48)Tamas Szekeres.
När: 14 okt 2022
Var: Osby Ishall
Publik: 428
Text och bild: Peter Reimer

Stabil seger i derbyt

Det var 20 år sedan lagen möttes i seriespel senast, 14 februari 2003 och Osby vann med 4-3 med mål av bland annat Stefan Lööw och Mikael Andersson.
Kvällens derby var välbesökt med närmare 430 åskådare, härlig fredag i Hangaren helt enkelt.
Matchen ägde Osby mest hela tiden och det blev aldrig riktigt spännande. Ett mål i varje period till att börja med sedan kunde Hampus Karlsson styra in reduceringen med knappa tre minuter kvar. Diö plockar målvakten för att kunna få in en till reducering. Osby hade ett par chanser att sätta pucken i öppet mål men det ville sig inte förrän Tamas Szekeres från egen zon kunde lägga in spiken, 4-1. Hans andra balja för kvällen. Tre viktiga poäng för Osby så här i början av serien.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA OCH SE BILDTEXT.