Kanadensare klar


Hockeysäsongen skymtar långt bort i fjärran och Osby IK´s lagbygge fortsätter. Då det bara finns ett fåtal platser kvar att fylla är det viktigt med noggrannhet och att de sista spelarna värderas ordentligt innan det skrivs kontrakt. Nu är det klart med en import som specialstuderats av tränare Denny Dubblestyne.

Text: Andreas Bergman

Sportgruppen:
– Vi är väldigt glada att Olivier Lamothe valt att spela med oss nästa säsong. Han tar plats nummer 8 i de offensiva delarna av laget och därmed återstår endast 3 platser att fylla innan truppen är komplett.

Tränare Dubblestyne är nöjd med sitt nyförvärv:
– Han har spelat i några högre ligor i Quebec-området och har alltid bidragit offensivt. En spelare som är både smart och snabb samtidigt som han kan bryta mönster och har en bra blick för spelet. Jag ser verkligen fram emot vad Olivier kan bidra med och tillföra laget.

Kanadensaren ser redan fram emot att få komma till sitt nya lag:
– I am really excited to join. I have heard only good things about the team and the organization. I would describe myself as an offensive mind player. I like to create scoring chances and I want to work hard to help the team creating success. Can´t wait to meet everyone and start the season.