Jägersborgs IF – Hörja IF

Jägersborgs IF´s Vidar Andersson nickar in 3-0 under fotbollsmatchen mellan Jägersborgs IF och Hörja IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra Omg 7

Vilka: Jägersborgs IF – Hörja IF 4-0
När: 19 maj 2022
Var: Jägersborgs IP
Mål: 1-0 Erik Malmberg, 2-0 Adam Idström, 3-0 Vidar Andersson, 4-0 Ted Rosqvist.
Publik: Kanske uppåt 70
Bild och text: Peter Reimer

Dagens match slutade 7-5, i gula kort (Min Fotboll fre 20 maj, 10 gula och ett rött). Det är nästan så man undrar vad det är som händer. Det är absolut inte så tufft spel att det krävs 12 gula kort i en match. Har domarna fått till sig att ”gula” alla lite hårdare situationer eller? Fortsättning följer.
Men men, match blev det.
Efter bara 7 minuters spel fick Ludvig Tornerefelt slänga in handduken efter han trampat snett.
Första 15 minuterna höll Hörja i bollen och hade fint spel, men totalt resultatlöst.
I minut 20 hoppade Erik Malmberg högst i en duell efter en frispark och 1-0 till hemmalaget var ett faktum. Lite oväntat faktiskt.
När klockan passerat 30 och Hörja hade tappat sitt fina spel som de inledde med springer Adam Idström sig fri på höger kanten och drar iväg ett skott som går stolpe in och 2-0 till Jägersborg.
När det är fem minuter kvar av halvleken håller Vidar Andersson sig framme på en hörna och kan snyggt nicka in 3-0 till hemmalaget.
Halvlek.
I andra halvlek hände egentligen inte så mycket mer än att kortleken med de gula korten åkte fram titt som som tätt. Lite avslaget spel från bägge hållen.
Med ca 10 minuter kvar skjuter Ted Rosqvist ett vad det ser ute som ett slumpskott som går in och i firandet får han kramp. Trodde först han skulle kyssa gräsmattan.
Dagens batalj slutar 4-0 till Jägersborg.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA OCH SE BILDTEXT.