Vilka: Jägersborgs IF – Farstorps GoIF 3-0 (2-0)
Var: Nillavallen
Mål: 1-0 Ted Rosqvist, 2-0 Ludvig Tornerefelt, 3-0 Adam Idström.
Publik: En bit över 50 kanske
Bild och text: Peter Reimer

Med ett härligt sensommarväder över Nillavallen och ett Jägersborgs IF som skulle ta revansch från vårens poängtapp när Farstorps Oskar Nilsson nickade in segermålet på hörna i minut 90 var det dax för ett rejält fredagsderby.

JIF börjar bra och skapar ett par chanser i början av halvleken.
Farstorp rycker upp sig rejält efter kvarten spelad och fick ett par hörnor. JIF körde flipperspel ett antal gånger i eget straffområde så det var en knall att inte gästerna ledde med ett mål eller två. JIF målvakt var redan svettig i kostymen.

I minut 22 får JIF en frispark i bra läge inte allt för långt ut från straffområdet. Ted Rosqvist lägger bollen till rätta och dra till ett bra skott som Farstorps målvakt Hans Johnsson inte hann lägga fingrarna på, 1-0 till hemmalaget. Lite orättvist men det är målen som sagt räknas i fotboll.

Farstorp är de som håller i bollen men de får inte igång det fina spelet vi kunde se vid senaste mötet.
38 minuter på klockan och Hans Johnsson i Farstorps-målet tappar boll eget straffområde och Ludvig Tornerefelt kunde lägga fötterna på den och enkelt lägga in 2-0. Det var inte rättvist men som sagt, bollen ska in.

Farstorp hade ett par farliga chanser till på grund av sjabbel i JIFs straffområde. Så de ska vara glada att det inte blir fler mål i första halvlek.
Andra halvlek är igång och det är Farstorp som för spelet och JIF får jaga.
Ludvig får en jättechans när han försöker runda målvaken men inget mål.
Farstorp jagar på men det vill sig inte. I ett JIF anfall i minut 55 krånglar sig Adam Idström fri med målvakten och kan lobba in 3-0.

Resten av halvleken är det Farstorp som går för ett reduseringsmål och radar upp chans på chans. Men idag är en sådan dag när inget fungerar.
Jägersborg vinner, inte en stabil seger men en seger där bollen ruller på rätt håll.
Ska nämna Anton Malm som storspelade mellan stolparna. Matchen lirare om du fråga mig.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA OCH SE BILDTEXT.