Jackson Bohan förlänger


Osby IK bjuder på en riktig påsksmäll. Man landar nu en viktig förlängning med kanadensiska backen Jackson Bohan. Den spelskicklige snabbskrinnaren acklimatiserade sig snabbt till spelet på stor rink och var ett av säsongens största utropstecken. Även nästa säsong får publiken i Hangaren njuta av hans frejdiga skridskoåkning och distinkta passningsspel.

Text: Andreas Bergman
Bild: Peter Reimer


Sportgruppens kommentar; Att vi nu har gjort klart med Jackson är oerhört viktigt för oss. Han anlände senare till oss (december) pga av en skada och hade inte spelat matcher på cirka 10 månader, trots detta gick han in och spelade med pondus och visade med tydlighet att han är en spelare som bidrar i alla spelformer. En mycket viktig pusselbit till vår backsida och lagbygge där hans skridskoåkning och förstapass sticker ut. Känns skönt att redan nu ha klart med målvaktssidan och fem backar.


– I’m super excited to come back to Osby for a full season. I’m going to come back much stronger and with lots of fire to win this year and help bring the club back to promotions, säger Jackson.