IFK Osby – Sibbhults IF

Sibbhults IFs Alex Lindecrantz har gjort 0-3 under fotbollsmatchen mellan IFK Osby och Sibbhults IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 5 NÖ Omg 20
Vilka: IFK Osby – Sibbhults IF 0-3 (0-2)
Mål: 0-1 Gabriel Granqvist, 0-2 Noah Lindecrantz, 0-3 Alex Lindecrantz.
När: 17 sep 2022
Var: Osby IP
Publik: Säkert över 82
Text och bild: Peter Reimer

Inför dagens match jagade IFK Osby säker mark runt kvalsträcket i botten och Sibbhults IF jagade kvalplats i toppen.
Första kvarten är det Osby som får bra fart på grejorna. I minut två får det så viktiga ledningsmålet bortdömt för offside. Luften gick lite hur IFK-spelararn och Sibbhult kunde komma in i matchen. På en hörna efter tryck på Osby-målet nickar Gabriel Granqvist in 0-1 till gästerna.
Sibbhult är bra men det är IFK som har boll men de har attans svårt att komma in i sista tredjedelen och skapa något bra.

Sibbhults IFs Gabriel Granqvist gör 0-1 under fotbollsmatchen mellan IFK Osby och Sibbhults IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Med bara minuten kvar av halvleken kan Noah Lindecrantz dundra in 0-2 till Sibbhult. Ett psykologiskt övertag med besked.
Andra halvlek får IFK slita och slita men utan resultat.
53:e minuten spelad och Sibbhults Melker Svensson drar igång ett anfall på vänsterkanten och passar in till (rättare mig omtag har fel) Alex Lindecrantz som lägger bollen till vänster om Rasmus Roslund som det ser ut från min position snuddar bollen med benet men den går i nätet, 0-3.

Resten av matchen får Osby slita vidare för ett försök till reducering men utan resultat.
Dagens batalj slutar med en Sibbhults-seger och som just nu ligger på en andra plats, samma poäng som Hästveda fast med bättre målskillnad.
IFK Osby ligger kvar på sin kvalplats med 23 poäng och tre poäng från säker mark.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA OCH SE BILDTEXT.