IFK Osby – Mala IF

IFK Osby´s Kevin Zenthio gör (3)-3 under fotbollsmatchen mellan IFK Osby och Mala IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 5 NÖ Omg 8
Vilka: IFK Osby – Mala IF 3-3 (2-2)
Mål: 0-1 Omar Chehade, 1-1 och 2-1 Kevin Zenthio, 2-2 och 2-3 (str) Fitim Ahmeti, 3-3 (str) Kevin Zenthio.
När: 25 maj 2022
Var: Osby IP
Publik: En bit över 60
Bild och text: Peter Reimer

Sicken match det blev på Osby IP ikväll när IFK Osby tog emot Mala IF.
Mala tog ledningen efter ett fint nickmål av Omar Chehade på hörna i 18:e, i 21:e blir han utvisad för att fällt Kevin Zenthio när han kom fri.
Osby´s målspottare gjorde både 1-1 och 2-1 inom loppet av sju minuter.
Med knappa 10 minuter kvar på halvleken slår enkelt Malas Fitim Ahmeti in kvitteringen på straff.
Timmen spelad och Mala får ännu en straff och samme straffläggare Fitim Ahmeti är framme igen och kan föra upp gästerna till en 2-3 ledning.
Efter ett rejält tryck där Osby hade ett par rejäla målchanser bland annat av Lukas Andreasson som bedrövad se boll gå förbi målet.
Med endast fyra minuter kvar på uret ordnar Kevin Zenthio en straff till hemmalaget och han kan sätta 3-3 och hattricket var fullbordat.
Känns som om inte Mala fått utvisningen hade de plockat hem tre poäng denna kväll. Nu blev det en rättså jämn historia med delad poäng.