IFK Osby – Hjärsås/Värestorps IF

IFK Osby spelare firar efter att Kevin Zenthio gjort (2)-1 målet på straff under fotbollsmatchen mellan IFK Osby och Hjärsås/Värestorp IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 5 NÖ Omg 4
Vilka: IFK Osby – Hjärsås/Värestorps IF 5-3 (3-2)
Mål: 1-0 Melker Engqvist, 1-1 Anton Tahiri, 2-1 och 3-1 Kevin Zenthio, 3-2 Anton Tahiri, 3-3 Edonis Krasniqi, 4-3 Kevin Zenthio, 5-3 Moltas Ernstling.
När: 30 apr 2022
Var: Osby IP
Publik: ca 50

IFK Osby behövde en trepoängare för att inte tappa greppen om tabellen och dagens match mot Hjärsås/Värestorp var viktig. Det blev visserligen tre pinnar till Osby och Kevin Zenthio gjorde hattrick men själva matchen var en tråkig historia. Andra halvlek tjatade sig Hj/V sig i genom. Vart enda domslut ifrågasattes och allt verkade var emot bortalaget, tyckte de själva. Med 25 minuter kvar fick Alexander Saistam sitt andra gula och därmed ett rött och Hj/V hade sin chans att kvittera och kanske till och med ta ledningen. Men Osby ville något helt annat och de kunde gå upp till en 4-3 ledning efter ett klassmål av Kevin Zenthio. Efter en fin pass kommer Moltas Ernstling fri och kan lägga in 5-3 utan problem. Ridå!