Abbe förlänger


När veckan lider mot sitt slut presenterar Osby IK ytterligare en förlängning och det är en egen produkt som är på tapeten. Abbe Nilsson kritar på ett nytt kontrakt.

Text: Andreas Bergman
Bild: Peter Reimer

– Efter förra säsongen känner jag att jag fått tillbaka mycket glädje med hockeyn. Förra året var mitt första fulla år i seniorhockeyn och jag är redo att bli bättre och bättre i den miljön. Känner att vi som lag gjorde en bra säsong med de förutsättningar vi hade. Tycker också att det är otroligt kul att alla med OIK som moderklubb har valt att förlänga 1 år till. Är sjukt taggad på att sätta igång. Låt oss tillsammans lyfta taket i Hangaren kommande säsong, berättar Abbe för Hemmamatch.Sportgruppen:
– Ytterligare en Osby-kille som väljer att spela vidare. Abbe har tagit steg för steg de senaste åren och lämnar nu junioråldern. Förra året gjorde han 0,7 poäng per match i a-laget och 1,7 poäng i juniorlaget (Dubbelregistrerad i Tyringe j20). Utöver poängen mognade han mycket i sitt centerspel över hela banan och var en framgångsrik tekare. Vi ser fram emot att ha honom i laget under kommande säsong.


Se mer vad som har hänt i laget HÄR