Wisseltofta IF – Jägersborgs IF

Hampus Dahl och Filip darlin i kamp om bollen under fotbollsmatchen mellan Wisseltofta IF och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra A Omg 5

Vilka: Wisseltofta IF – Jägersborgs IF 2-2 (1-1)
Mål: 1-0 (7`) Filip Darlin, 1-1 (43´) Joel Reimer, 1-2 (63`) Johan Holmén, 2-2 (75´) Simon Zerai.
När: 13 aug
Var: Åvallen
Publik: Ca 80

En jämn och tight match på ett sommarljummet Åvallen. 1-1 efter första där det var ganska jämnt. Andra halvleken var det JIF som skötte taktpinnen och de resulterade i ett ledningsmål i minut 63. Jägersbors Robiel Haile fick syna det röda kortet efter han fått sitt andra gula för kvällen. Detta kunde Wisseltofta utnyttja efter att tappat orken i andra. En missad bakåtpassning och sjabbel i backlinjen från Jägersborg kunde Simon Zerai hålla sig framme och sätta kvitteringen. Bör tilläggas att domare Qasem Basem Al-Dasougi höll bra ordning på planen trots att han var ensam domare för kvällen.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.