Treby IF – Jägersborgs IF

Ludvig Tornerefelt jublar efter sitt 0-1 mål under fotbollsmatchen mellan Treby IF och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 NÖ omgång 16

Vilka: Treby IF – Jägersborgs IF 2-2 (0-1)
När: 21 aug
Var: Lindvallen
Mål: 0-1 Ludde 18´, 1-1 Treby 52´, 2-1 Treby 81´, 2-2 Ludde 87`
Publik: 50

Det blev en onödigt spännande match i Killberg i kväll mellan Treby IF och Jägersborgs IF. JIF började bra och stabilt i första halvlek och kunde genom Ludde göra 0-1 efter 18 spelade minuter. Resten av halvleken radade JIF upp många målchanser men dock utan resultat.
I andra halvlek blev rollerna de ombytta. Treby fick ny energi och förde spelet. Treby kom närmre och närmre en kvittering och i 52:a minuten lyckades de peta in bollen till kvittering. Treby fick än mer energi och körde för fullt efter ett ledningsmål. Efter timmen spelats fick Treby ett rött kort och fick spela men en man mindre. JIF med en man mer skapade inte mycket. Domaren fick hala fram det röda kortet än gång till en Treby-spelare i 72:a minuten. Treby med 10 man förde spelet hur de ville och JIF fick ingenting att fungera trots två man mer. På en fin löpning på högerkanten kom så lednings målet med 80 minuter på klockan. JIF stod nästan bara och tittade på. Med bara tre minuter kvar lyckades Ludde med sitt andra mål för kvällen rädda en poäng.
Men som sagt. Lika bra som JIF spelade i första, lika illa var det i andra.
Text och bild: Peter Reimer