Harrison Cottam har gjort (3)-2 i förlängningen under ishockeymatchen mellan Osby IK och Jonstorps IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Vilka: Osby IK – Jonstorps IF 3-2 (0-1, 1-1, 0-1, 1-0)
När: 30 jan 2022
Var: Osby Ishall
Publik: 217
Mål: 1-0 Colin Holmström, 1-1 Arvid Hellqvist, 2-1 Adam Ringdahl, 2-2 Christian Kristensen, 3-2 (OT) Harrison Cottam.

Osby skulle kunna avgöra denna matchen redan i första perioden efter mängder med målchanser utan resultat. Skotten slutade 22-13. Dock blev det 1-0 efter 20 minuter med ett mål av Colin Holmström.
I andra kan Arvid Hellqvist kvittera till 1-1 efter bara två minuters spel. Men Osby skulle gå till periodvila med en 2-1 ledning efter mål av Adam Ringdahl. Denna perioden slutar 14-5 i skott. Så det skulle kunna varit några mål till fler Osby. Jonstorp får tacka sin målvakt Alex Zafonte som storspelade hela matchen.
Tredje perioden höll på att bli mållös men efter att Jonstorp tagit ut målvakten och spelade 6 mot 5 kunde de med minuten kvar kvittera genom Christian Kristensen.
Förlängningen blev dryga 3 minuter när Harrison Cottam kunde avgöra till 3-2.
Skotten slutade 45-27.
Nämnvärt, Anton Malm slet på backpositionen och gjorde en kanonmatch. Även Erik Forss gjorde en bra match och nämna Alex Zafonte gjorde en riktigt bra match.