Osby IK – Glimma HK

Glimma HK´s Melvin Björkman har gjort 0-3 under ishockeymatchen mellan Osby IK och Glimma HK. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Hockeytrean Södra E Omg 12
Vilka: Osby IK – Glimma HK 1-3 (0-1, 0-2, 1-0)
Mål: 0-1 (15:55) Felix Melin, 0-2 (25:28) Melvin Björkman, 0-3 (34:48) Felix Melin, 1-3 (43:11) Jegor Romanov.
När: 12 nov 2022
Var: Osby Ishall
Publik: 795
Text och bild: Peter Reimer

Glimma vann andra göingederbyt

Glimma vann även det andra göingederbyt för säsongen. Första i Trollarinken blev ett tight drama med bara ett mål gjort och detta av hemmalaget.
Dagens derby var välbesökt med nästan 800 personer i publiken, man kan lugnt säga att det finns ett stort intresse för lokal hockey i bygden.
Matchen blev en rätt tight historia där bägge lagen ville mycket och det var bitvis ganska grinigt.
Gästerna hade 3-0, två av målen av Felix Malin och ett av Melvin Björkman, efter två spelade perioder och det började bli ganska frustrerat i Osby-lägret. Osby är det lag som gjort minst mål i hela ligan.
Några minuter in i tredje tändes dock hoppet något när Jegor Romanov på ett rappt skott från vänster kunde reducera för hemmalaget. Sista minuterna blir det bara trams och grinigheter och Osby tog ut målvakten i ett försök att göra mål men det räckte inte. Glimma vann även andra derbyt, denna gången med 1-3.
I första periodpausen spelade hockeyskolan en match och i andra körde Osby Konståkningsklubb ett nummer.
SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA OCH SE BILDTEXT.