Näsums IF – Jägersborgs IF

Andreas Vukancic gör 1-0 under fotbollsmatchen mellan Näsums IF och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra A Omg 7

Vilka: Näsums IF – Jägersborgs IF 1-0 (0-0)
Mål: 1-0 (43´) Andreas Vukancic
När: 29 aug 2021
Var: Öllervallen
Publik: ca 50

Inför dagens match fattades en handfull spelare i Jägersborgs startelva där i bland Holmen, Eliasson, Tornerefelt och Rosqvist och det märktes i spelet. JIF var lite vilse och fick inte spelat att fungera och det var genomgående i hela matchen. Matchen börjar lite halvtamt, lagen känner på varandra. Men Näsum får ordning på sitt spel och får några farliga avslut. JIF får jaga boll och när de får till ett avslut blir det aldrig riktigt farligt. I slutet halvleken hängde det ett mål i luften för hemmalaget, men nej, Jägersborg och Stoffe i mål höll undan.

Andra hinner knappt börja förrän Näsum gasar på för ett ledningsmål och de får bra tryck på bortalaget. Det blir spel mot ett mål stora delar av halvleken. Dock fick JIFs Anton Malm en jättechans men Näsums målvakt Martin Olofsson sätter stopp det 0-1 målet. Det mesta var Näsum resten av matchen. Ett bombardemang med målchanser och som tillslut i minut 43 kunde Andreas Vukancic gör 1-0 målet. Vilket blev slutresultatet denna eftermiddag.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.