Lönsboda GoIF – Jägersborgs IF

Hampus Flink gör (4)-1 under fotbollsmatchen mellan Lönsboda GoIF och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra A Omg 9

Vilka: Lönsboda GoIF – Jägersborgs IF 6-2 (3-1)
Mål: 1-0 (4´) Dennis Bergdahl, 2-0 (7´) André Pettersson, 3-0 (29´) Rasmus Nilsson, 3-1 (32´) Mahdi Nabizada, 4-1 (35´) Hampus Flink, 4-2 (38´) Sami Mwanje, 5-2 okänd, 6-2 (43´) Hampus Flink.
När: 12 sep 2021
Var: Snapphanevallen
Publik: ca 50

Jägersborg ställde upp med mannfall i startelvan i dagens match mot ett taggat Lönsboda på Snapphanevallen och det märktes snabbt i matchen.
1-0 efter bara 4 minuter. En retur på en frispark inte långt från målgården. Lönsbodas Dennis Bergdahl höll sig framme. 2-0 efter 7 minuter på uret. Ett inkast från Andre Pettersson letade sig in bakom Christoffer Lundin i Jägers-målet. Efter 3-0 målet blev det lite avslaget men LGoIF höll i bollen och skötte taktpinnen. Men efter 30 minuters spel gjorde LGoIF också denna gången på en fast situation 3-0, Rasmus Nilsson stod för målet. Jägersborg skulle ändå hinna reducera innan halvlek. Mahdi Nabizada höll sig framme efter att Emil Nilsson tappat bollen och kunde göra 1-3 i minut 32.

Halvlek

Andra halvlek blev det spel mot ett mål och Chistoffer Lundin i Jägersborgs-målet hade fullt upp. LGoIF skapade det mesta och kunde gå upp till en 4-1 ledning efter att Hampus Flink hållt sig framme. Jägersborg skulle än en gång reducera när Sami tog sig fram och kunde med ett bra skott gör 2-4. Men LGoIF´s ta tillbaka taktpinnen och kunde utöka sin ledning till 5-1 (okänd målgörare). Avslutningsvis kunde Hampus Flink nicka in 6-2 och sitt andra för dagen.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.