Vilka: Kurd Älmhult FF – Jägersborgs IF 2-1 (2-0)
Mål: 1-0 och 2-0 Daniel Tesfamariam Teklesenbet, 2-1 Dennis Marthell.
Var: Haganäs
Publik: ca 35
Bild och text: Peter Reimer

Hösten smyger igång och det är träningsmatch på Haganäs mellan Kurd Älmhult FF och Jägersborgs IF.
ÄFF startade piggt och JIF fick jaga mycket boll. Var det möjligen lite semester-trötta ben i Jägers lägret. ÄFF kunde redan efter 5 minuter gör ledningsmålet och detta efter de haft rätt bra tryck på JIF. 2-0 kommer när klockan passerat 11 minuter. Det var samma ÄFF spelare som gjorde målen, Daniel Tesfamariam Teklesenbet en snabb rackare som var rätt farlig hela matchen.
Sista 20 rycker JIF upp dig och ÄFF blir lite trötta. JIF skapar endel farliga chanser men mållöst.

Andra halvlek böljar spelet fram och tillbaka. Bägge lagen vill mycket.
Men efter 67 minuters spel lägger Joel Reimer en fin pass över till Dennis Marthell på högerkanten som snyggt kan lägga in reduceringen, 2-1.

Sista delen av halvleken blir tuff och även lite mycket snack och sura miner. Lite synd på en annars trevlig match. Träningsmatch slutar 2-1, dock lite förvirrande för de ca 35 i publiken då resultattavlan visade 0-2 från minut 11.