Kasper åter i ”di röe”


Då var det åter dags att fatta pennan och berätta för alla ”röda” fans om ett nyförvärv. Hör och häpna är det ännu en hemvändare som ska presenteras. En oöm spelare som väljer att komma hem och bidra till ett OIK som inte varit så här hemvävt på många år. Kasper Forsell är tillbaka i moderklubben efter ett år i Helsingborg.

Text: Andreas Bergman
Bild: Peter Reimer


Sportgruppen:
– Ytterligare en Osbykille som återkommer till Hangaren. Nu när Kasper flyttar närmare Osby gav det oss möjligheter att få tillbaka honom och det är något vi är otroligt glada för. Kasper har många verktyg i sin låda där speluppfattning, rejält spel och skottet lyser klarast. Något som han också visade när han var hos oss senast, då i division två. Trots sin ringa ålder gör han sin femte säsong i OIK´s A-lag så han besitter också värdefull erfarenhet och rutin. Varmt välkommen tillbaka!


Kasper Forsell:
– Det känns bra och det ska bli kul att få komma hem igen. Jag tror vi har en bra säsong framför oss. Många egna produkter vilket gör det roligt att komma till hallen både för oss spelare och publiken. Vår målsättning är att hålla oss i toppen genom hela serien och ha skoj tillsammans. Då kommer det att gå bra och jag vill bidra med att vara betydelsefull både på och utanför isen.


Se vad mer som har hänt i laget HÄR