Jägersborgs IF – IK Kamp

Anton Malm med en räddning under fotbollsmatchen mellan Jägersborgs IF och IK Kamp. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra A Omg 11

Vilka: Jägersborgs IF – IK Kamp 4-1 (2-1)
Mål: 0-1 (6´) Dennis Ekenberg, 1-1 (30´) Ludvig T, 2-1 (45´) Ludvig T, 3-1 (85´) Colin H, 4-1 (86´) Ludvig T.
När: 26 sep 2021
Var: Nillavallen
Publik: 35

IK Kamp kom till Nillavallen i Verum med revenge i planen efter 1-6 förlusten i somras.
Matchen börjar jämn där bägge lagen ville mycket. IK Kamp kom längst och kunde redan i minut 6 lägga in 0-1. Jägers ryckte upp sig och kunde skapa många bra chanser utan resultat. Men efter 30 minuters spel kunde Ludvig Tornerefelt göra kvitteringen med ett bra skott. Det efter att Jägers haft ett par farliga chanser. Sekunderna innan domare Pontus Jönsson blåste av första halvlek höll sig Ludvig T framme igen och kunde göra 2-1.
I andra halvlek hade var det Jägers som höll i taktpinnen och Ik Kamp fick jaga boll och bortalaget var rejält trötta. Jägers hade att antal farliga chanser och IK Kamp kunde vid ett par gånger störa Jägers och komma med ett par bra chanser till en reducering. Spiken i kistan kom de sista minuterna när Colin först gjorde 3-1 och minuten senare Ludvig T göra sitt tredje för dagen till 4-1.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.