Jägersborgs IF – IFK Knislinge

Eric Fredriksson (ej i bild) gör 0-1 under fotbollsmatchen mellan Jägersborgs IF och IFK Knislinge. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra A Omg 10

Vilka: Jägersborgs IF – IFK Knislinge 0-1 (0-0)
Mål: 0-1 (75´) Eric Fredriksson
När: 18 sep 2021
Var: Nillavallen
Publik: ca 50

Första halvleken blev en ganska jämn historia där bägge lagen ville mycket och skapade farliga chanser. Domare Rebaz Omed Nadar hade fullt upp med att lugna spelare, bänk och publik och då från bortalaget. Delades också ut ett par kort. Halvleken slutar mållöst.
Andra halvlek är det spel på ett mål. Knislinge hade växlat upp ett snäpp och ett desarmerat JIF hade börjat bli rejält trött. Men det skulle dröja till 75:e minuten på klockan innan Knislinge kunde göra 0-1 bakom Anton Malm i JIF-målet och det var Eric Fredriksson som blev dagens målgörare. Matchen slutar som sagt 0-1. IFK Knislinge kunde med denna vinsten rycka ifrån lite i toppen i tabellen.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.