Jägersborgs IF – Ballingslöv GoIF

Colin Håkansson har gjort (6)-4 under fotbollsmatchen mellan Jägersborgs IF och Ballingslöv GoIF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra A Omg 8

Vilka: Jägersborgs IF – Ballingslöv GoIF 7-4 (3-3)
Mål: 1-0 (6´) Ludvig T, 1-1 (12´) Nima Aghdasi, 2-1 (22´) Streling, 2-2 (33´) Lukas Åkesson, 3-2 (38´) David Sernefell, 3-3 (40´) Launit Hisenaj, 4-3 (54´) Sami, 5-3 (75´) Ludvig T, 5-4 (80´) Launit Hisenaj, 6-4 (86´) Colin Håkansson, 7-4 (88´) Colin Håkansson.
När: 4 sep 2021
Var: Jägersborgs IP
Publik: 50 knappt

På ett sensommarvarmt jägers jp tog Jägersborg emot nästjumbom Ballingslöv. JIF kändes som det stabilare laget och kunde göra 1-0 rättså väntat. Men ballingslöv kunde sticka upp på farliga kontringar. I minut ? kunde de kvittera på en hög boll som passerade högt över Pontus i JIF-målet. JIF tog taktpinnen igen och kunde på hörna genom en fin nick av Streling återta ledningen. En tabbe i backlinjen kostade ledningen för JIF och Ballingslöv kunde åter igen kvitter, 2-2 på tavlan. JIF fick igång spelet åter igen och på ett skott från David där målvakten fumlade in bollen och åter igen. Ledning för hemmalaget. David kunde med ett skott där Ballingslövs målvakt olyckligt tjabbla och släppa in bollen göra 3-2 och ledning igen. Men en felbedömning av Pontus i JIF målet blev en dyr historia och Ballingslöv kunde kvittera till precis innan halvlek.

3-3

Ballingslöv gasade på bra i början av andra men utan resultat och det kom som blixt från klar himmel när Sami kunde med ett skott på avstånd göra 4-3. Jägersborg jagade fler mål och skötte spelet mer och efter 3 försök gjorde Ludvig T ett efterlängtat 5-3. Men Ballingslöv hade inte gett upp och det blev tillslut en reducering till 4-5 och nu blev det faktiskt rätt spännande ett tag. Men då dök Colin in i bilden och gjorde både 6-4 och 7-4 inom loppet av två minuter. Over and out., tre poäng till Jägersborg.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.