IFK Osby – Nävlinge IF

Kevin Zenthio gör 1-0 under fotbollsmatchen mellan IFK Osby och Nävlinge IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 5 NÖ Omg 18
Vilka: IFK Osby – Nävlinge IF 3-1 (3-1)
Mål: 1-0 Kevin Zenthio, 2-0 Malte Nilsson, 2-1 Okänd, 3-1 Lucas Andreasson.
När: 24 okt 2021
Var: Osby IP
Publik: ca 65

Ett desarmerat IFK Osby med ett gäng junioren i elvan stod på sig bra mot 5:an-nykomlingen Nävlinge IF. Efter bara 8 minuters spel stod 2-0 på tavlan (som inte finns på konstplanen) då Kevin Zenthio och Malte Nilsson nätat. Första halvlek var IFK Osbys och de spelade precis hur de ville. Nävlinge kunde reducera genom en slumpboll som passerade Caesar Lorentzson som vaktade stolparna i Bloms frånvaro. Backklippan Lucas Andreasson höll sig framme med bara några minuter kvar av första halvlek och hemmalaget kunde gå till halvleksvila med en trygg 3-1 ledning.
Andra halvlek dundrade Nävlinge på för att komma ikapp i målgörandet och Osby mest försvarade sig. Nävlinge kammade noll och IFK Osby kunde ta tre viktiga poäng med sitt ”unga” lag.