IFK Osby – Eskilsminne IF

Eskilsminne FF´s spelare firar efter att Julia Virginia Hammons gjort 1-(2) målet under fotbollsmatchen mellan IFK Osby och Eskilsminne FF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Division 2 Dam Sydvästra Götaland Omg 1

Vilka: IFK Osby – Eskilsminne IF 1-2 (1-1)
Mål: 1-0 Elin Danielsson, 1-1 Saga Andersson, 1-2 Julia Virginia Hammond.
När: 9 apr 2022
Var: Osby IP
Publik: ca 50

Seriepremiären är avklarad för IFK´s damer och det blev en tuff match mot Eskilsminne IF.
Första halvlek kan delas upp i två delar. Första halvan är det Osby som är det bättre laget och gör rättvist 1-0 genom Elin Danielsson redan efter 10 minuter. Elin Skadar sig tyvärr senare och blir utbytt.
Andra halvan av halvleken är det mest Eskilsminne. De pressar hårt mot ett Osby som backar hemåt mer och mer. 1-1 kommer inte helt oväntat och det genom kvicke Saga Andersson. Eskilsminne fortsätter sätta hård press men Osby håller undan och halvleken slutar 1-1.
Andra halvlek är det Eskilsminne som styr bollen helt och hållet. Efter haft ett bra tryck på Osby så sitter ledningsmålet 1-2 inte helt oväntat och nätade gjorde Julia Virginia Hammons.
Osby byter in Matilda (igen), Josefin Svensson och Amanda Andersson och då får lite av en nystart. De skapade några chanser men dock inga riktiga målchanser. Matchen slutar 1-2.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.