IFK Knislinge – Jägersborgs IF

IFK Knislinge gör 1-0 under fotbollsmatchen mellan IFK Knislinge och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra A Omg 1

Vilka: IFK Knislinge – Jägersborgs IF 5-0 (3-0)
När: 4 jun
Var: Helgevallen
Publik: ca 140

Jägersborgs IF tog sig till Helgevallen i Knislinge för att spela seriepremiären i div 6 norra A mot just IFK Knislinge. Ett nästintill perfekt försommarväder med strålande sol och 20 grader låg gräset vackert och väntade på att bataljen skulle börja.
Första halvlek började lite trevande från både lagen men det var JIF som höll i bolen mest, dock utan resultat. Efter lite slarv i JIF´s backlinje kunde IFK göra 1-0 ganska enkelt redan efter 4 minuter på uret. JIF fortsatte att ha boll och utan att skapa något farligt över huvudtaget. Nästan som 1-0 målet kunde IFK göra 2-0 på en kontring och inte långt efter fick de in nummer tre i nätet.

Andra halvlek var ett riktigt sömnpiller. IFK spelade lite på resultatet och JIF fick inte spelet att fungera så det blev mycket spel på mittplan. Efter lite sjabbel i målgården kunde IFK rulla in 4-0 och matchen var som avgjord. Halvleken fortsatte lite i halvtempo utan något spännande som hände. Cirka 75 minuter spelade och IFK får en vad jag såg en tveksam straff som de sätter och nu står det 5-0 på verket. Kan det varit premiärnerverna som spökade? För det som såg så bra ut på träningsmatchen mot Hallaryd fick vi inte se ikväll.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.