FC Hessleholm – Röke IF

Röke IF jublar efter att Gabriella Visser gjort 0-1 under fotbollsmatchen mellan FC Hessleholm och Röke IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Division 2 Dam Sydvästra Götaland Omg 8

Vilka: FC Hessleholm – Röke IF 1-4 (0-2)
Mål: 0-1 Gabriella Visser, 0-2 Frida Strand, 0-3 Aprilia Segerpalm, 1-3 Vanessa Maras, 1-4 Jenna Nyström.
När: 17 sep 2021
Var: Österås IP
Publik: 318

Hemmamatch var än en gång på Österås IP, denna gången var det för ett reportage som kommer senare på hemmamatch. Samtidigt fick jag möjligheten att bevaka derbyt FC Hessleholm mot Röke IF.
Det blev en match där Röke spelade smartast och fick ordning på sitt spel och kunde gå till halvleksvila med en 2-0 ledning med mål av Gabriella Visser och Frida Strand.
Andra halvlek gick FC på för fulla muggar för en reducering men utan resultat. Röke lyckades dock utöka sin ledning till 3-0. Nu var det uppförsbacke för FC. Men FC´s Vanessa Maras blev en frisk fläkt när hon blev inbytt och kunde snart göra reduceringen 1-3 för hemmalaget och de fick ny energi. Men spiken i kistan skulle komma i slutminuterna när Jenna Nyström höll sig framme och kunde göra 4-1 till gästerna.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.