Farstorps GoIF – Jägersborgs IF

Farstorps GoIF´s Oscar Nilsson gör (3)-2 i 90:e minuten under fotbollsmatchen mellan Farstorps GoIF och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra Omg 6

Vilka: Farstorps GoIF – Jägersborgs IF 3-2 (2-0)
När: 13 maj 2022
Var: Farstorps IP
Mål: 1-0 Daniel Svensson, 2-0 Matheus Nilsson, 2-1 Ludvig Tornerefelt, 2-2 Dennis Marthell, 3-2 Oscar Nilsson.
Publik: Närmare 100
Foto och text: Peter Reimer

Hängde in den i 90:e

Första halvlek var det Farstorps som styrde helt och hållet, Jägersborg fick inte ordning på sitt spel någonstans. Farstorp hade några farliga chanser och tillslut på en löpning på högerkanten kunde Daniel Svensson med ett skott sätta 1-0 till hemmalaget.
2-0 kom till på nästan samma vis men denna gången blir det en pass in till Matheus Nilsson och 2:an satt där.
Andra halvlek bytte skepnad och Jägersborg fick ordning på sitt spel efter några lyckade byten. Nu var det Farstorps tur att få grus i maskineriet. De blev väldigt låga och spelet stämde inte.
På skottet från Ludvig Tornerefelt tappade Farstorps målvakt Hans Johansson in bollen, en klassiskt målvaktstabbe.
Nu fick Jägersborg bra med energi och kvitteringen kom på ett skott på vänsterkanten från Dennis Marthell, nu var det match igen. Nu böljade verkligen spelet från ena målet till det andra. Vilket lag skulle hinna få in 3:an innan 90 minuter.
Farstorp får hörna från höger i just minut 90 och högst hoppade Farstorps Oscar Nilsson som kunde säkra hemmavinsten.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA OCH SE BILDTEXT.