Ballingslövs GoIF – Jägersborgs IF

Joel Reimer nickar in 2-(2) under fotbollsmatchen mellan Ballingslövs GoIF och Jägersborgs IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra A Omg 13

Vilka: Ballingslövs GoIF – Jägersborgs IF 3-3 (1-1)
Mål: 0-1 Ludvig Tornerefelt (straff), 1-1 Mattias Andersson, 2-1 Mattias Andersson, 2-2 Joel Reimer, 2-3 Colin Håkansson, 3-3 Ludvig Pernetun (straff).
När: 17 okt 2021
Var: Sparbanksvallen
Publik: 35

Första halvek är det Jägersborg som för spelet och skapar det mesta, utom mål. Efter 25 minuter ordnar Ludvig Tornerefelt en staff och lägger själv in 0-1. Med 7 minuter kvar av första halvlek kan Ballingslöv efter de haft lite tryck på Jägersborg kvittera genom Mattias Andersson.
Halvlek
Andra hinner knappt börja när Ballingslöv i första anfallet trycker in ledningsmålet 2-1 genom Mattias Andersson.
På ett inlägg från vänster håller Joel Reimer sig framme och kan nicka in kvitteringen, 2-2. I ett nästan likadant mål fast från höger nickar Colin Håkansson in 3-2 till gästerna.
Nu är machen ganska jämn. Jägersborg har tappat sitt spel lite och Ballingslöv har däremot spottat upp sig en aning. Med kvarten kvar lyckas Ballingslöv jobba fram en straff och de kan genom Ludvig Perntun göra 3-3.
I slutet av matchen blev det lite hetsigt och tråkigt och på klockslaget tveksamma 90 minuter blåser Sorin Vatau av matchen. Kan det vara så att han kände att det började urarta en aning med sura miner och tjafs.
Matchen slutar oavgjort 3-3 på Sparbanksvallen i Bjärnum som var Ballingslövs hemmabana för dagen.