10 år!


Idag är det på dagen 10 år sedan jag klev in i Hangaren med kameran på axeln för första gången. Visste inte riktigt vad jag hade förväntat mig, hade googlat lite på hockey-foto och tänkte att det såg riktigt kul ut, det måste jag testa. Första matchen var en träningsmatch mot Tingsryd, kommer dock inte ihåg vad resultatet blev.

Till en början lade jag bara ut matchbilderna på min privata FB-sida och klubben fick använda bilderna själva. När det sedan blev både Hangaren och Osby IP ville jag fläta samman de två lägren hockey och fotboll och startade vintern 2016 Hemmamatch.


Hemmamatch har utvecklats efterhand och sedan 2021 finns Andreas Bergman med i teamet där vi näst in till slaviskt följer OIK och IFK Osby i Osby plus lite andra lag i bygden. Men vi är även ute på lite andra äventyr ibland också saker som Svenska Cupen, Damallsvenskan eller varför inte en landskamp.


Under dessa tio åren har man fått vara med många oförglömliga ögonblick och träffat och lärt känna en hel drös med människor. Att välja ut sina favoritbilder från dessa åren skulle ta ett par veckor av beslutsångest och ännu mindre hår på skallen om jag skulle komma fram till nåt. Så jag har gått på första känslan och valt tio bilder från 2013 till 2022.


Hoppas på tio år till med nya goa minnen och vem vet, det står kanske en ny Hangar på Klövervägen när jag firar tjugo år eller får vi vänta till 30-års kalaset istället.

Allt gott Peter