Jägersborgs IF – Trepca FC

Jägersborgs IF spelare firar efter att Ludvig Tornerefelt gjort (3)-2 målet under fotbollsmatchen mellan Jägersborgs IF och Trepca FC. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra Omg 9

Vilka: Jägersborgs IF – Trepca FC 3-2 (1-1)
När: 3 jun 2022
Var: Jägersborgs IP
Mål: 0-1 Andi Ademi, 1-1 Trepca självmål, 1-2 Fatri Rexhepi (osäker på rätt spelare), 2-2 Adam Idström, 3-2 Ludvig Tornerefelt.
Publik: Uppåt 60
Bild och text: Peter Reimer

Sicken match vi fick uppleva på Jägers IP ikväll när tabellettan Trepca FC gästade Jägersborgs IF.
Första 15 är det Trepca som har matchen med ett fint spel och det resulterar inte helt orättvist till 0-1 efter 8 minuters spel.
På en Jägersborgs-hörna som först Erik Malmberg nickar så att målvakten Jasmin Cejvanovic fick sträcka på sig blev det en retur som gästerna lyckades få över mållinjen i ett försök att rensa, 1-1.
Kvitteringen gjorde så att Trepca kom lite ur balans och Jägersborg kunde få igång sitt spel och skapa några bra och farliga chanser.
Med 10 minuter kvar på halvlek hittar Trepca tillbaka till sitt spel och det blir några farliga sista minutrar innan halvleksvilan.
Första halvan av andra händer det rätt mycket Jägersborg har dubbla frisparkar utan resultat och Trepca har dubbla hörnor utan resultat. Det var en böljande match med farliga situationer p bägge hållen.
På hörna nummer tre kan gästerna nicka in ledningsmålet inte helt oväntat och det var rättvist, 1-2.
Jägersborg får ännu en frispark, denna gången från höger och att lämna nickspeciallisten Idström fri i målgården kan bara sluta på ett vis, kvittering, 2-2.
Alla trodde nog att kvällens drabbning skulle bli delad poäng men på övertid kom Ludvig Tornerefelt fri på högerkanten och drar iväg ett skott som Trepcas målvakt inte hade en ”Janne” på och det står helt plötsligt 3-2 på tavlan. Lite orättvist rent spelmässigt men mål är ett mål.
Nu blir de sista minutrarna väldigt långa. Trepca får både frisparkar och hörnor men utan resultat.
Jägersborg vinner denna nagelbitare med 3-2.
Bör nämnas att Jägersborgs målvakt Anton Malm storspelade mellan stolparna denna kväll.
Domare Sejdi Bajrami ska få ett par pluspoäng för en bra match.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT FÖRSTORA OCH SE BILDTEXT.