IFK Osby – Tosteberga/Nymölla IF

IFK Osby´s Melker Engqvist har gjort (3)-1 under fotbollsmatchen mellan IFK Osby och Tosteberga/Nymölla IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 5 NÖ Omg 10
Vilka: IFK Osby – Tosteberga/Nymölla IF 4-2 (3-1)
Mål: 1-0 Lukas Andreasson, 1-1 William Andersson, 2-1 Kevin Zenthio, 3-1 Melker Engqvist, 4-1 Kevin Zenthio, 4-2 Jesper Olsson.
När: 5 jun 2022
Var: Osby IP
Publik: Det var nog uppåt 60-70
Bild och text: Peter Reimer

Degans match mellan IFK Osby och Tosteberga/Nymölla blev aldrig någon spännande historia. Ett tidigt ledningsmål signerat Lukas Andreasson och en kvittering från William Andersson var väl så spännande det kunde bli. IFK gjorde både 2-1 Kevin Zenthio och 3-1 Melker Engqvist innan halvleken var slut.
Andra halvleken var lite avslagen till en början men efter knappa 10 minuter spelade utökade Kevin Zenthio med sitt andra mål för kvällen ledning till 4-1.
T/N kämpade på och efter 64 minuter på klockan för man in bollen till en reducering, 4-2.
Nu blev det lite match av matchen. T/N slog inte av på takten och gjorde det mesta för att få in en reducering. Men dagens drabbning slutar en ganska klar seger för IFK Osby med 4-2.
Att notera Ludvig ”Ludde” Lindmark gjorde säsongsdebut och det märktes att de fått in en klippa på mitten.