AllTvåan Södra, omg 1

Vilka: Osby IK – Mjölby HC 5-8 (1-2, 1-3, 3-3)
När: 5 jan
Var: Osby Ishall
Mål: Kallonen, Laasonen x2, Anders, Likhachyov
Publik: 215

Första perioden
Mjölby HC leder med 2-1 efter första perioden. OIK´s mål gjordes av Kallonen. 11-11 i skott.

Andra perioden
Mjölby leder med 5-2 efter andra. OIKs mål gjordes av Laasonen. Tre utvisningarför OIK inom loppet av 5 min gjorde så att Mjölby kunde gå upp till en 4-1 ledning. Oik hade även en missad straff. 16-19 i skott. 

Tredje perioden
Mjölby HC vinner tillslut med 8-5. OIK gör sin bästa period trots många utvisningar, som också kostar mål. Osbys mål i tredje gjordes av Laasonen, Likhachyov och Anders. Perioden slutar 3-3 och 9-20 i skott. OIK tar ut målvakten i slutminuten men tyvärr sätter Mjölby punkt för matchen genom mål i öppen kasse. 

Foto: Peter Reimer