Spelschemat för Alltvåan Södra säsongen 2020 är nu färdigt och för Osby IK är det en härlig blandning av gamla och nya motståndare. Premiären för OIK blir hemma mot Mjölby HC den 5:e januari. Värt att notera i omg 3, då möter OIK Bäcken HC på bortais och med den före detta Osby-målvakten och Osbybördige Victor Bergelin i kassen. Victor spelade i OIK säsongen 16/17 och gjorde 26 matcher totalt i den ”röe” tröjan. Han har sedan dess vaktat kassen i Bäcken HC.
Alltvåans sista omgång spelas 23:e februari och då återstår det att se hur långt det har gått för Osby IK.

Osby IK – Jonstorps IF / Div 2 Södra B: Chase Phelps jublar efter sitt 3-2 mål under matchen mellan Osby IK och Jonstorps IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu
Alltvåan Södra
Osby IK´s målvakt Victor Bergelin. Foto: Peter Reimer / Hemmamatch.nu